Tactil

Gama Tactil face o notă distinctivă în oferta noastră fiind o gamă unică prin modul cum abordează problema texturii. Cele două subcategorii (cu nervuri / cu semisfere) au fost concepute ca să ducă la perfecțiune acest concept, elaborându-i astfel posibilități de utilizare dintre cele mai specifice. Gama Tactil este în mod esențial o gamă funcțională și, din această cauză, recomandările noastre vin într-o asemenea direcție:


- Prin nervurile sau semisferele plasate pe suprafața dalelor, gama este potrivită pentru orice tip de delimitare pietonală, pentru a marca o zonă de siguranță, pentru a denota o zonă de ghidare, pentru spații definite într-un anumit sens funcțional sau pentru orice alt context unde textura poate reprezenta o graniță deliberată de la un spațiu la altul.


- În cazul subcategoriei Tactil cu nervuri, se pot concepe spații de mari dimensiuni segmentate eșalonat, care să nu blocheze în mod decisiv accesul dintr-o parte într-alta, dar să sugereze anumite direcții de mers.


- În cazul lui Tactil cu semisfere, se pot concepe zone pietonale unde demarcația să fie și mai pronunțată, pentru copii, marcând astfel zone de siguranță.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Tactil Cu Nervuri 40x40x8 cm
    28,99 RON
    Detalii
  • Tactil Cu Semisfere 40x40x8 cm
    28,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă