Athos

Jocul geometric subtil este obținut în cazul gamei Athos prin raporturi elegante și imprevizibile între câteva dimensiuni  de bază. Athos este bun pentru alei, pentru zonele de acces largi, dar se potrivește excelent și într-o curte intimistă, unde preferința pentru vasele romane sau pentru jardinierele moderne o completează pe aceea pentru vegetație. Secretul acestei flexibilități stă în formele simple ale acestui produs, dincolo de combinatorica vastă pe care o oferă.


Athos este însă și expresia unei texturări specifice, făcută vizibilă prin inserțiile elegante la suprafața pavelelor, ce dau un sens unitar, dar aduc totodată aproape farmecul unei structuri antichizate și simplitatea formelor liniare. Sub această texturare, evidentă de la prima vedere, se desfășoară o a doua texturare, mult mai subtilă, ca o marmorare.


Îți sugerăm rosturi cât mai subțiri pentru ca să păstrezi aceste trei elemente de decor (forma și cele două texturi) într-un echilibru eficient în raport cu sensul funcțional al acestui pavaj.

Nu există produse conform criteriilor selectate.