BCA

BCA

Cărămizile din BCA (beton celular autoclavizat) reprezintă o alternativă contemporană extrem de răspândită la cărămizile clasice, prezentând un număr mare de avantaje, pe care le vom lista mai jos. Din punct de vedere structural, acestea sunt potrivite pentru construcții dintre cele mai diverse, fiind ușor de folosit și de integrat, fiabile și rezistente. Oferta noastră de cărămizi BCA este orientată către utilizatorul final, fiind axată pe versatilitatea modelelor, pe diversitatea acestora și, nu în ultimul rând, pe tipologiile construcțiilor executate recent.


De ce alegem BCA?


Cele mai multe dintre avantajele pe care le oferă această soluție de construit devin evidente odată cu utilizarea acestora într-un proiect mediu sau mare. Iată-le pe cele mai importante.


-          Sunt ușoare și ușor de manevrat, un avantaj considerabil față de cărămizile tradiționale, în cadrul oricărui proiect.


-          Sunt ignifuge, pentru o perioadă lungă de timp, reducând în felul acesta riscul transferului de incendii în spațiile urbane, industriale și nu numai.


-          Sunt ușor de prelucrat la locul construcției pentru că pot fi tăiate în funcție de nevoie cu foarte puțin efort și plasate în orice poziție în sensul că nu au o bază predeterminată, pot lua forme specifice etc.


-          Sunt eficiente în ceea ce privește costurile pe metru pătrat construit.


-          Sunt eficiente pentru timpul construirii, reducându-l semnificativ în raport cu timpul dedicat aceleiași construcții folosind cărămizi tradiționale.


-          Sunt eficiente termic datorită golurilor de aer pe care le înglobează în structura lor.


-          Sunt buni izolatori fonici, ceea ce le recomandă pentru zidurile de interior.


-          Realizate din materiale anorganice, acestea reduc riscul apariției mucegaiului și sunt, simultan, rezistente în timp.


-          Sunt rezistente la dăunători.


-          Rezistența la cutremure este mai bună decât în cazul cărămizilor ceramice, pentru că forța de torsiune absorbită de BCA este mai mare.


Unde recomandăm BCA


Îl recomandăm pentru majoritatea proiectelor medii, mari și foarte mari, unde pot acoperi cu succes suprafețe mari într-un timp mai scurt și cu durabilitate sporită. Sunt potrivite pentru structuri a căror rezistență este deja hotărâtă de către stâlpii și zidurile de susținere și, de aceea, sunt folosite pentru a umple spațiile mari rămase într-un mod eficient economic și ușor de executat de către echipele de constructori.


Cărămizile BCA sunt potrivite și pentru proiectele rezidențiale mici, unde oferă versatilitate în construcția zidurilor, păstrând valoarea de ansamblu a investiției într-o zonă modică. De asemenea, acestea pot fi folosite cu succes în construirea de pardoseli, reducând complicațiile și costurile asociate cu turnarea unei șape de beton.


Oferta noastră


Îți oferim blocuri BCA de calitate superioară, realizate la standarde contemporane și concepute în virtutea unui raport excelent preț / calitate. Ne interesăm constant ca producătorii cu care lucrăm să ne ofere cele mai bune materiale astfel că, intermediind între ei și tine, asigurăm o calitate de vârf a produselor pe care le poți alege de pe site-ul nostru sau de la adresa noastră fizică de pe șoseaua București-Ploiești. Alege blocuri standard sau blocuri pre-tăiate de pe pagina noastră dedicată blocurilor BCA și discută cu consultanții noștri ca să găsești soluția optimă pentru tine.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă