Constructii

Constructii

În cadrul acestei categorii, îți oferim o serie de produse destinate exclusiv construcțiilor și elementelor de construcție realizate pe o structură metalică din fier. În oferta noastră vei găsi bare de oțel brut, oțel fasonat și plase sudate.


Caracteristici și avantaje


Fierul oțel brut BST are caracteristici excelente în ceea ce privește rezistența la rupere, alungirea la rupere și, respectiv, gradul de ductilitate. Mai mult încă, subclasa de produse BST500C, pe care ți-o oferim într-o gamă variată pe această pagină, prezintă cea mai bună ductilitate de pe piață (7,5%), ceea ce califică produsul pentru orice tip de construcție, inclusiv construcțiile de dimensiuni mari și foarte mari. În cadrul proiectelor ample, datorită acestor specificații tehnice, BST500C reduce costurile de producție cu aproximativ 10% față de contrapartea sa, fiind folosit într-o cantitate mai mică.


Oțelul fasonat din ofertă completează oțelul brut printr-o gamă largă de produse specifice, în funcție de diametrul acestora. Barele din această subcategorie sunt debitate și prelucrate la unghiuri specifice pentru a crește rezistența acestora în diverse locuri ale structurii de ansamblu a clădirilor.


Plasa sudată pentru construcții standard este ideală în primul rând pentru șape și fundații. Poți alege între diverse grosimi ale barelor și, respectiv, diverse mărimi ale ochilor rezultați prin sudură. Aceste două valori sunt direct proporționale cu rezistența și durabilitatea construcției în cadrul căreia sunt folosite, oricare ar fi tipul de armătură sau extensia acestuia.


Cum alegem tipul de oțel de care avem nevoie pentru construcția noastră?


Este o decizie pe care trebuie s-o lași pe seama constructorului tău. Alegerea în sine are efecte legate strict de natura construcției și nu influențează aspectul acesteia la final. Dimpotrivă, îi oferă mai multe avantaje pe termen scurt (rezistență, disponibilitate la o serie mai amplă și mai diversă de arhitecturi, costuri reduse) și lung (comportament mai bun al structurii construite de-a lungul anilor, cu efecte reduse de uzură).


Care este motivul pentru care utilizăm armăturile din fier beton?


Fierul beton menține centrele de rezistență ale unei clădiri stabile. Altfel spus, odată ce clădirea dispune de o armătură (atât în plan orizontal, integrată în șapă sau petrimetrând secțiunea respectivă, cât, mai ales, vertical!), ea poate fi înălțată cu succes, cu riscuri minime de prăbușire, chiar și după zeci de ani. Apariția fierului beton modern în arhitectură coincide, istoric, cu apariția clădirilor înalte, a blocurilor de zeci de etaje și a zgârie-norilor. Armăturile din fier beton țin sub control forțele la care este supusă clădirea, echilibrând-o.


O ofertă vastă, calibrată la nevoile tale


Dacă ești în căutarea unui produs pe care nu-l găsești pe pagina noastră dedicată materialelor din fier beton, contactează-ne și vom fi încântați să-ți venim în întâmpinare cu alternative corespunzătoare. Produsele noastre au prețuri competitive și prezintă o diversitate adecvată pieței de astăzi, atât din punctul de vedere al tipologiei materialelor, cât și în privința varietății acestora în cadrul fiecărui tip în parte.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă