Despre noi

Suntem o echipa cu peste 15 ani de experienta in productia si vanzarea de pavaje si alte materiale de constructii. Proiectul Globall a luat fiinta din dorinta de a reuni intr-un singur loc cei mai renumiti producatori de pavaje si alte produse pentru amenajari exterioare din Romania si de a va oferi cea mai variata gama de pavaje, dale, borduri, rigole si alte produse complementare, dintr-un singur click.

 

De ce www.globall.ro?

  • Suntem distribuitor national al celor mai renumiti producatori de pavaje din Romania: Semmmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Star Stone, Symmetrica, Viastein, Elpreco, Hydro BG. Impreuna cu partenerii nostri va oferim cele mai bune oferte de pavele, dale, borduri si alte materiale de amenajari exterioare din cele 16 fabrici din tara.

 

  • Va punem la dispozitie cea mai variata gama de pavele, dale, borduri, rigole, piatra decorativa sisteme de garduri si alte accesorii de gradina din Romania intr-un singur loc - peste 1300 de modele de pavaje, dale si alte produse complementare. Cu atatea oferte veti gasi mult mai usor produsele necesare, pentru a le compara si a lua decizia cea mai potrivita de amenajare.

 

  • Oferim un pachet complet de servicii (consultanta, transport, montaj, intretinere) – suntem alaturi de dumneavoastra de la inceput pana la final, pe tot parcursul proiectului de amenajare. Astfel, va oferim cele mai bune sfaturi, va ajutam sa va alegeti pavajul potrivit, il aducem acasa, va punem la dispozitie o echipa profesionista de montaj si va oferim solutiile potrivite de intretinere. Experienta si cunostintele acumulate in cei peste 15 ani de activitate in domeniu ne asigura suportul si competenta necesare pentru a va oferi solutii optime la problemele de amenajare exterioara.

 

  • Livram in toata tara – suntem un distribuitor national, iar misiunea noastra este sa multumim orice client din orice colt al tarii. Astfel, colaboram cu o retea de transportatori pentru a va putea livra pavaje direct din fabrica in orice localitate din Romania.