Despre noi

Suntem o echipă cu peste 15 ani de experiență în producția și vânzarea de pavaje și alte materiale de construcții. Proiectul Globall a luat ființă din dorința de a reuni într-un singur loc cei mai renumiți producători de pavaje și alte produse pentru amenajări exterioare din România și de a vă oferi cea mai variată gamă de pavaje, dale, borduri, rigole și alte produse complementare, dintr-un singur click.

 

De ce www.globall.ro?

  • Suntem distribuitor național al celor mai renumiți producători de pavaje din România: Semmmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Star Stone, Symmetrica, Viastein, Elpreco, Hydro BG, Florea Pavaje. Împreună cu partenerii noștri vă oferim cele mai bune oferte de pavele, dale, borduri și alte materiale de amenajări exterioare din cele 16 fabrici din țară.

 

  • Vă punem la dispoziție cea mai variată gamă de pavele, dale, borduri, rigole, piatră decorativă, sisteme de garduri și alte accesorii de grădină din România într-un singur loc - peste 1500 de modele de pavaje, dale și alte produse complementare. Cu atâtea oferte veți găsi mult mai ușor produsele necesare, pentru a le compara și a lua decizia cea mai potrivită de amenajare.

 

  • Oferim un pachet complet de servicii (consultanță, transport, montaj, întreținere) – suntem alături de dumneavoastră de la început până la final, pe tot parcursul proiectului de amenajare. Astfel, vă oferim cele mai bune sfaturi, vă ajutăm să vă alegeți pavajul potrivit, îl aducem acasă, vă punem la dispoziție o echipă profesionistă de montaj și vă oferim soluțiile potrivite de întreținere. Experiența și cunostințele acumulate în cei peste 15 ani de activitate în domeniu ne asigură suportul și competența necesare pentru a vă oferi soluții optime la problemele de amenajare exterioară.

 

  • Livrăm în toata țara – suntem un distribuitor național, iar misiunea noastră este sa mulțumim orice client din orice colț al tării. Astfel, colaboram cu o rețea de transportatori pentru a va putea livra pavaje direct din fabrică în orice localitate din România.