Monaco

Texturarea subtilă și neomogenă a dalelor din gama Monaco este completată de contururile lor neșlefuite, în tonuri discrete, dar totuși identitare. Este o gamă de lux – în sensul că se potrivește în special în contexte a căror opulență primează –, dar este în același timp o gamă emblematică pentru gândirea minimalistă vestică, fapt ce rezultă destul de clar din aderența la forme simple, clare, și ușor de constituit spațial.


Aceeași textură deosebită este motivul care transformă Monaco într-o soluție primă pentru curțile bogate în vegetație. Iată soluțiile noastre:  • Adaugă pe suprafața acestor dale ghivece de dimensiuni generoase în tonuri deschise: ele vor susține perspectiva chiar și atunci când vor delimita un zid sau capătul unei alei.

  • Tonurile lor delicate le permit variația cromatică nu numai de la un anotimp la altul, ci și de la o specie de flori la alta, în cadrul aceluiași anotimp. Fără să agreseze perspectiva, gama Monaco așteaptă florile și vegetația în general cu naturalețe și discreție.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Monaco 50x50x2.5 cm
    116,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă