Pervazuri Ferestre

Pervazuri Ferestre

Un element special care îți poate înfrumuseța locuința și care poate fi corelat într-un mod inteligent și intuitiv cu diverse alte elemente de construcție, cum ar fi pavajul, zidurile de decor, elementele de mobilier etc.este reprezentat de pervazuri. Acestea pot fi folosite în mai multe situații, și în toate acestea au atât un rol estetic, cât și unul de protecție. Iată-le, explicate, pe rând:  • Pervazurile de fereastră sunt elemente care protejează ziduri în interior sau exterior, în vecinătatea geamurilor. În cazul celor exterioare, este relevantă rezistența la intemperii, inclusiv temperaturile excesive sau alternanța îngheț/dezgheț.

  • Pervazurile de zid sunt înrudite cu capacele de zid și/sau stâlp și oferă protecție împotriva uzurii datorate expunerii la ploi și îngheț. Sunt potrivite pentru terase sau curți și sunt foarte variate din punct de vedere estetic.

  • Pervazurile de balcon sunt specializate pentru marginile balconului. La fel ca în cazul pervazurilor exterioare de fereastră, și acestea sunt rezistente la îngheț și oferă o protecție specială în fața razelor solare.


Care sunt avantajele de bază ale pervazurilor


Protecția este cel mai mare avantaj, fie că este vorba de ploi și ninsori, fie că ne referim la soare, la temperaturi scăzute sau la orice alt element climatic ce poate afecta calitatea zidului sau a construcțiilor tale. Produsele sunt testate împotriva înghețului și oferă o rezistență excelentă la uzura în timp.


Un alt avantaj important este legat de faptul că un zid încheiat în felul acesta cu un pervaz arată finisat și se integrează cu mult mai multă ușurință în arhitectura și natura înconjurătoare, diminuând efectele pe care le creează de cele mai multe ori unghiurile drepte.


Cum se aleg pervazurile


Pervazurile se aleg în baza caracteristicilor tehnice și fizice, pe care le poți obține cu ușurință de la producător. Totuși, este important să se ia în calcul factorul estetic, pentru că pervazurile sunt foarte vizibile atât din exteriorul locuinței, cât și din interiorul acesteia.


Oferta noastră


Găsești la noi pervazuri de calitate excelentă, realizate din materiale excepționale, a căror rezistență la alternanța îngheț/dezgheț a fost testată succesiv. Momentan, producătorul cu care colaborăm în această direcție este Star Stone, dar ne poți contacta oricând pentru mai multe sfaturi și indicații în legătură cu această gamă de produse.


 

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă