Petra

Gama Petra de la Florea Pavaje include dale premium structurate, disponibile în variante cromatice multiple și rafinate, fie extravagante, fie inspirate din natură și de aceea foarte ușor de integrat în peisaje din cele mai diverse. Acestea sunt pavaje cu microcant, adică cu muchia foarte redusă,ideale pentru circulația pedestră. Ele sunt recomandate pentru  • terase comerciale sau private,

  • poteci, alei și promenade domestice.


Texturile Petra sunt speciale, cu mici variații în funcție de alcătuirea naturală a materialelorîncorporate, și de aceea reprezintăo alegere populară pentru lucrările de amenajare în spații pline de personalitate. Formele clasice asigură modularitatea structurilor. Calitatea superioară, durabilitatea, impactul vizual și aspectul sofisticat al acestor pavaje susțin materializarea unor proiecte de design ambiental flexibil, din cele mai solicitante.


Sugestiile de montaj de la producător figurează idea de pattern-uri clasice, discrete, valabile în orice context și în orice moment. Recomandăm investiția pentru amenajări trainice, intenționate pe termen lung.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă