Umbriano

Umbriano își bazează eleganța pe discreția cu care alternează un număr redus de nuanțe în moduri dintre cele mai diverse. Gama, inițial urbană și potrivită teraselor largi, intrărilor în clădiri business, spațiilor comerciale sau piațetelor moderne, a migrat însă în ultima perioadă, fiind primită cu mare interes de foarte mulți dezvoltatori de spații rezidențiale. Motivul să, cu siguranță, în abilitatea și simplitatea cu care se adaptează Umbriano diverselor soluții arhitecturale de azi.


Din cauza dimensiunilor impresionante ale plăcilor sale, Umbriano adaugă texturii spațialitate și deschidere, oferind mai multă perspectivă atât în curțile mici, unde delimitarea riscă să se transforme în limitare, cât și în curțile mai generoase. În ambele cazuri, ea așteaptă vegetația, fapt datorat în primul rând tiparului specific al aspectului său.


Umbriano se potrivește și în locuri închise, caz în care recomandăm utilizarea unor surse de iluminat alternative cum sunt vazele sau mesele iluminate, o combinație reușită în orice hol construit într-un stil contemporan.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă