Civic

Civic

Gama Civic de la Elpreco cuprinde produse premium, de calitate superioară, ușor de montat, durabile, rezistente la schimbările meteorologice, caracterizate printr-o diversitate cromatică de efect și dimensiuni care pot varia până la plăci mai mari. Aspectul fluid al suprafețelor face pavajele Civic să fie o opțiune comodă, creativă și funcțională, pentru amenajarea peisagistică din cadrul proiectelor civile, comerciale și industriale.


Recomandarea de utilizare pentru aceste pavaje clasice este în special pentru curți, alei de promenadă, spații de acces în locuri publice, amenajări de grădini și alte spații unde predomină elementul natural. Pe lângă zonele cu destinație pietonală, unele dintre aceste pavaje pot fi folosite și pentru amenajarea parcărilor rezidențiale.


Gama Civic se caracterizează simplu în două cuvinte: clasic și creativ – clasic pentru că formele acestor pavaje sunt convenționale și echilibrate și creativ pentru că permit asamblarea modulară pe care o apreciază orice arhitect peisagist, și anume elementele sunt izolabile, disociabile și permit combinarea în moduri diverse, după criterii specifice.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Civic Aquaflair 20x10x6 cm
  88,49 RON
  Detalii
 • Civic Aquaflair 20x20x6 cm
  88,49 RON
  Detalii
 • Civic Premium 20x10x6 cm
  76,99 RON
  Detalii
 • Civic Premium 20x20x6 cm
  76,99 RON
  Detalii
 • Civic Premium 30x20x6 cm
  76,99 RON
  Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă