Roca

Înrudită cu alte modele oferite de Florea Pavaje, gama Roca presupune dale bine conturate, cu linii clare, ce reies din suprafața solului, fie că sunt delimitate de un gazon specific, fie că au fost îmbogățite cu o bordură anume.


Dalele mari, de dimensiuni generoase și atrăgătoare, sunt potrivite pentru alei spontane, organizate din dale individuale, dar construiesc cu o lejeritate similară trasee înguste în grădina ta, împărțind cu repeziciune peisajul atât din punct de vedere cromatic, cât și funcțional. De aceea, îți sugerăm să variezi curbura acestor alei, orientându-le pe o direcție care pornește din curtea centrală și se îndreaptă spre capătul din spate al grădinii.


Dalele Roca arată excelent și în cazul când sunt folosite pentru a acoperi suprafețe de dimensiuni mari și foarte mari, caz în care se remarcă cu mai mare ușurință texturile fine ale fiecărei dale în parte. În acest caz, jocul de nuanțe subtile construite la suprafața acestor dale va impresiona ochiul, creând un spațiu organizat și totodată impunător.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă