Perla

Un model clasic, Perla este o gamă foarte ușor de adaptat în spații dintre cele mai diverse prin sensul dublu pe care îl aduce: forma pătrată este completată de o textură care se dovedește discretă pe suprafețe mici și foarte vizibilă în cazul suprafețelor mai ample. Parțial, acest fapt este posibil și din cauza cantului simplu, ce permite aranjări ale dalelor cu rosturi minimale sau chiar absente. În același timp, este o gamă creată în virtutea diversității și a complexității.


Din cauza acestui cumul, recomandăm gama Perla pentru trei situații specifice:  • Pentru terase de mari dimensiuni, chiar și atunci când dorești să distingi între zona de acces și zona de relaxare.

  • Pentru alei, atât pietonale într-un sens urban, cât și de acces în spații rezidențiale. În acest din urmă caz o să fii impresionat de simplitatea cu care se integrează Perla în context, oricare ar fi arhitectura peisagistică la care trebuie să se racordeze.

  • Pentru terase asociate cu vile de vacanță, unde spațiul de relaxare se suprapune parțial peste liniile de acces din și în grădină.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Nu există produse conform criteriilor selectate.