Plaza

În spiritul pavajelor portugheze clasice, Plaza este o gamă concepută ca o variație de la modelele profund tradiționale, pentru că aduce culori noi în timp ce se limitează la formele cele mai simple și la proporțiile cel mai ușor de gestionat. Canturile antichizate și textura aparent neomogenă, echilibrând mai multe nuanțe pe aceeași suprafață fac aceste dale potrivite pentru foarte multe contexte. Iată-le aici pe cele mai des întâlnite:  • Plaza se potrivește în spațiile mici, unde creează o respirație bogată, contrând efectul de aglomerare al acestor curți.

  • În cazul aleilor de dimensiuni reduse, care fac legătura dintre două zone pavate mai ample, Plaza creează continuitate.

  • Pentru terasele vilelor antichizate sau pentru terasele asociate unor curți concepute în virtutea unui asemenea design, Plaza este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai.


Fie că o folosești într-o singură nuanță, fie că alegi să combini nuanțele existente, gama Plaza va reține sensul tradițional adăugând o notă de eleganță simplă și aparte, potrivită în aproape orice context.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă