Quatro

Gama Quatro oferă într-o varietate atractivă de culori o soluție simplă și contemporană pentru un pavaj de durată: dalele Quatro se remarcă prin ținuta minimalistă și prin aerul relaxat pe care îl traduc, motiv pentru care adaugă prospețime proiectelor rezidențiale, fie ele aflate în mediul urban, fie de la țară.
Canturile discrete și dimensiunile medii ale dalelor creează foarte mult spațiu, fără însă a obosi ochiul prin omogenitatea modelului. Din această cauză, Quatro este ideal pentru intrările comerciale și pentru spațiile business, unde trebuie să acopere suprafețe generoase, evitând totuși monotonia. Combinând mai multe culori, se pot obține astfel modele variate, care să adauge arhitecturii de ansamblu un dinamism specific, desfășurat cu discreție, dar fermitate, la nivelul solului.
Prin texturarea fină și prin formele implicite ale dalelor, Quatro se potrivește în cadrul aleilor de grădină, în special în apropierea jardinierelor de dimensiuni mari, angulare, și a băncilor din lemn tradițional sau fier forjat.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Quatro 40x40x6 cm
    48,49 RON
    Detalii
  • Quatro 50x50x8 cm
    56,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă