Cărămidă Aparentă Star Brick

Complementar gamelor antichizate, tradiționale și rustice din cadrul ofertei noastre de dale și pavele, Star Brick funcționează excelent la întâlnirea dintre stabilitatea unui concept clasic și atractivitatea inovației. Cromatic, este o gamă variată. Structural și textural, este o gamă care oferă foarte multe soluții proiectelor tale. Iată-le pe cele mai des întâlnite:  • Zid accent, în spații interioare, dar mai ales în curte, ca marcaj și delimitare a unei arii cu funcționalitate specială.

  • Structură de bază pentru întreaga terasă. Este o gamă complexă și, de aceea, o recomandăm în primul rând pentru terasele semi-deschise și deschise.

  • Decorarea unor structuri complexe de interior, realizate din multe suprafețe distincte. În cazul acestor proiecte, Star Brick împrumută un anume tip de omogenitate care așază volume distincte în moduri similare.


Star Brick este nu numai o gamă aflată în ultima vreme la modă, ci și o gamă preferată pentru raportul dintre preț și calitate, pe care îl oferă pentru proiectele tale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă