Pietra

Aspectul neșlefuit, rustic și aparent aleatoriu al gamei Pietra este remarcabil în două situații distincte: pe de o parte, el creează și întreține percepția unei estetici naturale, nefinisate, dar, paradoxal, ne dă posibilitatea de a aduce ordine chiar și pe suprafața aleilor înguste dintr-o grădină luxuriantă. Astfel, Pietra este un pavaj modern cu accente tradiționale sau, și mai exact spus, este o variantă contemporană de pavare asimetrică și elegantă în același timp.


Formele primare ale dalelor din această gamă presupun o combinatorică vastă. Din această cauză, ele se potrivesc atât cu rosturi finisate la nivelul dalelor (ceea ce va duce la un aspect final unitar și ușor de întreținut), cât și cu inserții de gazon de lățime medie. În această ultimă situație, Pietra se transformă într-o alee imersată deplin în logica grădinii tale în cadrul căreia dublează explozia vegetației printr-o explozie formală a dalelor neregulate.


Alege varianta café pentru terase, curți însorite sau patio-uri, și granitul pentru aleile de intrare, acolo unde texturarea dalelor lasă o impresie trainică.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Pietra Combi 6 cm
    130,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă