Frunza

Un pavaj clasic, apt să formeze o aderență excelentă în aproape orice situație, gama Frunza prezintă o stabilitate sporită în timp prin forma elaborată și intuitivă pe care o propune. Fără să fie neutră, ci, mai degrabă, creând un sens de diversitate, gama este una dintre primele alegeri pentru proiectele urbane mari, de la pavarea trotuarelor pietonale pe arii mari și foarte mari, la acoperirea suprafețelor semnificative din piețe și piațete, și prezintă un raport impresionant calitate / preț.


Îți enumerăm mai jos situațiile de bază în care o recomandăm: 1. Trotuare, cum spuneam, inclusiv trotuarele din zonele cu modificări de nivel, unde acestea solicită o terasare suplimentară sub forma unor trepte de dimensiuni mari.

 2. Intrările în gări, instituții, mall-uri sau orice alte spații business sau comerciale. Aici, gama Frunza își demonstrează ușor utilitatea și rezistența în timp.

 3. Parcările mari și foarte mari, în cadrul cărora se pot instala marcaje rutiere colorate, în funcție de situație și de mărimea parcării.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Frunza F1 22x11x6 cm
  62,99 RON
  Detalii
 • Frunza F2 22x11x8 cm
  73,49 RON
  Detalii
 • Frunza F4 22.5x22.2x8 cm
  73,49 RON
  Detalii
 • Frunza F5 22x11x4 cm
  55,49 RON
  Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă