Bradstone Milldale

Sensul antic și aspectul nefinisat al gamei BradstoneMilldale se potrivesc pentru curțile spațioase, unde se dorește crearea unei legături între vegetație și gazon, o legătură susținută de prezența texturilor de piatră. Din această cauză, dalele, de dimensiuni ele însele generoase, se adaptează ușor zonelor largi sau aleilor de trecere, fie în forma unei acoperiri compacte, fie ca dale individuale, separate de un gazon jos.Le recomandăm pentru următoarele trei tipuri specifice de curți:  • curțile vilelor de țară sau urbane de dimensiuni mari sau foarte mari unde dalele trebuie să ofere funcționalitate pe arii mari.

  • curțile cochete și curțile intime, unde aleile trebuie să preia și să susțină pe suprafața grădinii arhitectura casei.

  • curțile create prin mai multe jocuri de volume sau prin terasări distincte, unde BradstoneMilldale va arăta excelent lângă ziduri compacte sau bordurări curbate și în mijlocul cărora textura antichizată își va spori din intensitate și, totodată, din identitate.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă