Lusso Tivoli

În peisagistica contemporană există câteva proporții care sunt folosite în principal de câte ori se dorește obținerea unui spațiu coerent și echilibrat, a unei imagini curate și a unui teritoriu ușor de locuit sau de îmbogățit cu accesorii. Proporțiile dalelor LussoTivoli vin să confirme o asemenea perspectivă, scoțând în evidență liniile fine ale fiecărui element în parte. Această simplitate care nu arată sărăcăcios și care amplifică perspectiva este ideală pentru foarte multe contexte.


1. LussoTivoli se potrivește în vilele moderniste fie în spațiile din preajma intrărilor, fie pe terasele adiacente. În ambele cazuri, dă impresia de ansamblu a arhitecturii, adăugând spațiului o zonă foarte plăcută.


2. În cazul aleilor de interior din mall-uri sau magazine de mari dimensiuni, aceste dale deschid și mai mult spațiul, păstrând vie o parte din lumina de afară.


3. Pe terasele urbane, fie că sunt asociate spațiilor de promenadă, fie că sunt concepute la înălțime sau chiar izolate pe acoperișul unei vile, LussoTivoli reține cu ușurință liniile simple și, paradoxal, moderne ale unor proporții de altfel tradiționale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Lusso Tivoli 30x30x4.5 cm
    499,99 RON
    Detalii
  • Lusso Tivoli 60x30x4.5 cm
    441,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă