Appia AnticaAppia Antica este o gamă care pune un accent deosebit pe jocul de culoare. Privit de la distanță, acest pavaj sugerează tonuri delicate de pastel, uniformizate fie într-o nuanță de gri vulcanic, fie într-un roșu vulcanic ale cărui note devin mai intense atunci când plouă. Texturarea antichizată este completată însă nu doar de aceste jocuri cromatice, ci și de cuarțul folosit în stratul de uzură, care aduc o lucire suplimentară pavajului.


Dalele Appia Antica sunt potrivite să acopere suprafețe mari, expuse vederii valorificând din plin cromatica excepțională și apropiind acest pavaj de aspectul mozaicurilor din băile romane. În plus, calcarul cochilifer – una dintre variantele acestei game – a fost folosit în trecut pentru diverse pavări urbane și construcții de vile romane, în special în sudul Italiei și al Spaniei de azi.


În continuarea gamei Appia Antica, varianta Antichizată a fost concepută să ofere un strat istoric suplimentar prin variația texturii dalelor. Poți alege aceleași trei sub-modele  – în culorile calcar cochilifer, gri vulcanic, roșu vulcanic – însă, în cazul acesta texturarea este mai adâncă, mai amplă și, implicit, mai vizibilă. Combină între ele aceste forme sau folosește-le doar pentru zone de accent: pe marginile bordurilor, în jurul unei fântâni arteziene sau ca perimetrare a unui spațiu care altfel ar fi prea monoton.


Din cauza designului rustic și rugos, această gamă este un excelent însoțitor al elementelor de iluminat grădina sau curtea ta. Poți integra leduri și alte sisteme de iluminat în aceste dale, sau îți poți folosi imaginația proiectând asupra lor o lumină joasă și caldă cum este aceea dată de cuburile Cuby Masa în tonuri de roșu sau chiar de vazele Icky Masa.


 Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă