Castelletto

În zonele rurale sau în curțile ce păstrează un aer rustic, pavajul Castelletto aduce în plus un sens autentic de vechi și, prin aceasta, adâncește și infuzează cu mai multă identitate originalitatea spațiului. Nu este însă o identitate formală: materialul din care este realizat acest pavaj (fie maro, fie gri) este de calitate și durabil. Iată unde l-am folosi noi: • Dacă ai o grădină pe suprafața căreia dorești mai multe alei, de lungimi și (în special) lățimi diferite, dalele Castelletto sunt o idee bună: poți varia forma aleilor și a potecilor folosind un singur fel de dale. Efectul va fi unitar și… spontan.


 • Același principiu al unui singur fel de dale poate fi aplicat de pe terasa ta, în continuare, în spațiul grădinii. Câștigi în felul acesta funcționalitate și îți aduci grădina mai aproape de casă.


 • Alege Castelletto și în cazul că dorești un set de dale antichizate de dimensiuni mai mici (12,5x12,5) și ia în calcul combinarea lui cu alte modele similare. Efectul va fi unul de variație.

  Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
  Grilă Listă
  Setare Direcție Descendentă
  • Castelletto Antichizat 12.5x12.5x4 cm
   101,99 RON
   Detalii
  Grilă Listă
  Setare Direcție Descendentă