Florence

Cele doua culori care stau la baza acestei game – muschelkalk, sunset – susțin la nivel cromatic și textural complicația modelului geometric. Spre deosebire de alte produse, structura  minimală a acestui set este dată de producător și are o formulă complicată, formată din zece pavele de cinci feluri diferite, conform modelului din desen.


O recomandăm în special pentru terasele spațioase pentru ca designul particular al acestei game să poată fi pus în evidență. O recomandăm pentru zonele de trecere, atunci când acestea sunt suficient de largi și de încăpătoare, și sunt flancate de gazon sau vegetație puțin intruzivă. Ca și în cazul gamei Cortina, Florence este versatilă și amplă și, din acest motiv, o recomandăm și pentru cazurile când vrei să obții un efect călduros pe o suprafață mare.


Unul dintre secretele pe care le ascunde Florence stă în felul cum integrează rosturile în ansamblu. Folosește-te de acest detaliu pentru a crea efecte rustice în consonanță cu casa sau zidurile din curtea ta.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Florence Combi 6 cm
    118,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă