Pas Japonez

Lespezile din gama Pas Japonez Rotund presupun o gândire modulară pentru că aduc împreună două perspective distincte: aceea a imersiei în natură, unde spațiul grădinii este deranjat prea puțin de inserții artificiale și, pe de altă parte, un set de alegeri care își caută efectele în simplitate și discreție. Acordă mai multă atenție acestei game dacă vrei să dai aleilor din grădina ta un sens subtil și profund totodată.  Spre deosebire de aleile clasice, care acoperă solul complet, lespezile ne reamintesc frumusețea pietrei naturale, scoasă din context și individualizată.


Sunt potrivite pentru un gazon de talie joasă, care trebuie întreținut ca atare pentru ca efectul lor să-și păstreze puterea de la o săptămâna la alta. Variația cromatică este și ea binevenită pentru că îți dă posibilitatea să concepi alei unice în baza aceluiași model. Îți recomandăm în mod special să așezi Pasul Japonez Rotund fără a ține cont de combinația culorilor pentru că un asemenea gest va accentua și mai mult sensul natural al acestei game.


Pasul Japonez Rotund se potrivește de asemenea foarte bine pe aleile de nisip, unde delimitează precis (și într-un sens mai degrabă modern decât estic) spațiul ambiental de cel funcțional.


În raport cu alte dale similare, concepute pentru a ieși în evidență din textura ierbii sau a nisipului ce le înconjoară, dalele din gama Pas Japonez Semilună prezintă și avantajul că sunt parțial modulare. Concepute în baza gamei Pas Japonez Rotund, ele permit însă crearea de cărări extrem de atrăgătoare prin lipirea dalelor una în continuarea celeilalte. Mai mult decât atât, forma acestor dale permite un joc suficient de amplu încât să-ți poți obține forma cărării sau a aleii exact așa cum îți dorești.


Aceste dale în formă de semilună au totuși un decupaj minor și oferă o suprafață suficient de generoasă încât să permită folosirea dalelor și individual. În acest din urmă caz, îți sugerăm să alternezi culorile din gamă în special atunci când integrezi aceste dale într-un gazon de talie joasă sau pe un strat de nisip decorativ de culori deschise. În ambele situații, Pasul Japonez Semilună va ieși în evidență și va crea un contrast cu mediul înconjurător simultan modern (minimalist) și tradițional (zen).

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă