ACO

ACO


ACO o companie de familie cu sediul în Rendsburg - Germania, a fost fondată în 1946, fiind prima companie industrială din Schleswig-Holstein. Astăzi grupul ACO este unul dintre liderii pieței globale din sectorul managementului apelor de ploaie și al apelor uzate, cu subsidiare independente în 40 de țări, de pe 4 continente și fabrici în peste 12 țări, inclusiv în Australia și SUA.


Schimbările climatice ne provoacă să venim cu soluții inovatoare ca răspuns la noile influențe de mediu. Abordarea companiei este integrată și concentrată pe responsabilitatea creării de soluții sustenabile care sa corespundă celor mai exigente cerințe pentru curățarea eficientă și gestionarea sau reutilizarea apei. Portofoliul de produse ACO cuprinde rigole pentru colectarea apelor din interiorul și exteriorul clădirilor, sisteme de separare a hidrocarburilor și a grăsimilor, sisteme de atenuare și infiltrare a vârfului hidraulic, capace de acces și de canalizare.


ACO a dezvoltat o gamă de produse destinate segmentului de casă și grădină, ce cuprinde sisteme și soluții de colectare care se integrează perfect în finisajele preferate de client.  Produsele ACO se disting prin materialele premium folosite în realizarea produselor, funcționalitate, varietatea de dimensiuni și un design deosebit.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă