Arca Romana

În cadrul ofertei actuale, puține modele îmbină mai bine designul tradițional cu tendințele moderne decât o face gama Arca Romana. Construită de la un principiu într-adevăr tradițional, care presupune utilizarea dalelor de mici dimensiuni pentru a construi perspectiva, seria aceasta de produse se dovedește extrem de flexibilă pentru curțile contemporane, unde forma de bază a curții este desăvârșită de diverse ajustări cerute de funcționalitățile moderne ale acestor spații.


Astfel, Arca Romana arată excelent și în curtea din spate, încadrând cu eleganță o jardinieră de mari dimensiuni sau o fântână arteziană, și în curtea din față, unde confirmă o senzație de intimitate a spațiului, și pe aleile laterale ale grădinii, unde izbutește să prelungească spațiul personal în vegetație.


Folosește Arca Romana în preajma gazonului și o să observi cât de importantă este constituția acestor dale și cât de ușor iese în evidență într-un asemenea context, oricare ar fi structura de culori spre care înclini.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă