Cărămidă Aparentă Art Brick

Art Brick este o soluție deja clasică, minimalistă, la o problemă complexă: aceea de a împrumuta coerență unui zid fără însă a-l face să devină plictisitor în spațiul creat. Creată pe un fundament simplu (elemente elongate, de dimensiuni asemănătoare ce se îmbină rezultând o suprafață diversă și elaborată în același timp), gama strălucește în spații deschise și închise deopotrivă.


Adu un plus te textură băii tale, regândește-ți holul în nuanțe deosebite, lasă lumina soarelui să se etaleze pe un zid accent din apropierea terasei tale sau folosește culoarea ca bază pentru câteva tufe de trandafiri cățărători – iată tot atâtea proiecte rapide la care se pretează cu succes Art Brick.


Datorită contrastului dintre elementele subțiri și cele de grosime medie, Art Brick arată spațial și creează o adâncime medie în perspectivă, atunci când este dispus pe laterala unei terase, de exemplu. Asocierea acestui model cu o vegetație bogată este posibilă, dar modelul în sine se pretează și pentru spații sobre, impersonale și aparent reci, caz în care structurează zonele proxime și creează stabilitate.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă