Artline

Artline

Gama de pavaje Artline de la Viastein înglobează dale subțiri, cu capacitate portantă redusă, potrivite pentru terase drepte, cu trafic exclusiv pietonal. Canturile dintre dale sunt de regulă minimale, rezultând în suprafețe practice, fără denivelări, care se preteazăla  • circulația meselor / cărucioarelor cu roți pentru servit și

  • circulația persoanelor.


Așa cum sugerează numele seriei de produse, punctul forte al acestor pavaje este aspectul agreabil, elegant, natural, în culori neutre. Ca să folosim termenul producătorului, este vorba despre artă.


Pentru variațiile de culoare, tonuri calde sau reci, contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea stocurilor.


Gama Artline este soluția ideală pentru  • curtea din spatele casei, folosită ca spațiu de relaxare,

  • terasele comerciale, de tip bar, restaurant, grădină de vară

  • și la intrările în clădirile de birouri sau alte blocuri, pe suprafețe cu restricție pentru accesul cu mașina.


Dimensiunile disponibile au un anumit grad de variație care permite,prin modularitate, combinații estetice, ingenioase, artistice, mult mai interesante și mai puțin monotone decât un pattern continuu, cu elemente identice. Atunci când comanzi pachete combi, piesele sunt livrate pe palet într-o ordine conformă cu sugestia de montare de la producător, pentru a obține fără bătaie de cap un pattern care este deja armonios și nu necesită un efort de compoziție suplimentar din partea ta.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Artline Combi 5 cm
    93,99 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă