Asti Combi

Asti Combi

Gama Asti de la Semmelrock cuprinde pavaje premium netede, prevăzute cu cant, de grosime relativ mare, potrivite pentru exigențele traficului auto. Se recomandă utilizarea în special pentru:  • parcări și căi de acces,

  • alei și trotuare,

  • curți cu acces auto,

  • spații care necesită întrunirea standardelor normative pentru construcția de drumuri.


Utilizând elemente de fixare și distanțare patentate de producător sub denumirea de Einstein, sistemul de îmbinare specific asigură umplerea perfectă a rosturilor de jur împrejur, cu un număr limitat de puncte de contact între dale. Această tehnică de prindere, special concepută pentru traficul greu, previne deplasările nedorite ale pavajului și asigură stabilitatea sporită în timp a acestuia chiar și în condiții de circulație intensă.


Pavajele Astirezistă, de asemenea, excelent pe vreme de iarnă, în condiții de îngheț, și suportă bine tratamente de degivrare pe bază de sare.


Formele dalelor sunt rectilinii șialungite, ușor de montat, ideale pentru situațiile când se dorește un design flexibil, datorită posibilităților multiple de combinare. Prin variațiile cromatice și dimensiunile diferite, modularitatea pachetelor ASTI permite crearea unor formațiuni-accent care pot întrerupe în mod creativ monotonia ansamblului.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă