Setare Direcție Ascendentă

Integrarea cromatica a pavajului in arhitectura casei

joi, 14 februarie 2019 09:18:00 Europe/Bucharest

Cu toate că primul element care trebuie discutat în cadrul acestui subiect este implicit culoarea, există alte câteva caracteristici care aduc un impact asupra aspectului final al pavajului: materialul din care este fabricat, textura acestuia, tipul rosturilor, geometria dalelor și a pavelelor, prezența elementelor de decor și a accesoriilor și, dacă este cazul, tipul tratamentului aplicat peste pavaj. Dialogul dintre toate acestea este complex, dar gestionabil dacă urmezi perspectivele și soluțiile pe care ți le oferim mai jos.

Citește Mai Mult

Pavajul iarna – ce trebuie sa știm

joi, 7 februarie 2019 11:18:00 Europe/Bucharest

Întreținerea pavajului în perioada iernii este marcată de o serie de factori de bază. Analiza acestor factori și informarea cu privire la modul cum poți reacționa în prezența lor te ajută să fii responsabil cu pavajul tău pe durata celui mai complex anotimp pentru întreținerea curții, și anume iarna. Doi factori meteorologici (frigul și umezeala) solicită din partea ta atenție în modul cum îți gestionezi pavajul. Lor li se alătură alții, mai puțin relevanți, după cum vei afla mai jos.

Citește Mai Mult
Postat De: vidra vidra

Dale pentru mediul umed – un ghid

miercuri, 19 decembrie 2018 09:18:40 Europe/Bucharest

De fapt, titlul este parțial înșelător: alegerea dalelor nu este singurul criteriu relevant atunci când suntem interesați de impactul mediului umed asupra pavajului. La acest criteriu, se adaugă diverse măsuri de prevedere și de întreținere, plus o mulțime de alte detalii importante. Combinația dintre toate aceste aspecte ar trebui să rezulte într-un pavaj la fel de util și atrăgător pe ploaie cum este și într-o zi uscată.

Citește Mai Mult
Postat De: vidra vidra

De ce dragostea poate sa treaca si prin…pavaje

vineri, 4 mai 2018 16:06:59 Europe/Bucharest

Dupa cum ne-a obisnuit in fiecare an, Semmelrock Stein+ Design a lansat zilele acestea campania pentru primavara-vara 2018. Sub sloganul Love is in the Air...Pave, campania se axeaza pe unele dintre cele mai deosebite dale si pavaje din portofoliul brandului. Vedeta este, incontestabil, pavajul AirPave - un produs spectaculos de numai 2 cm grosime, ideal pentru terasele de acoperis sau piscine.

Citește Mai Mult

Curatenia de primavara in curte si gradina

joi, 3 mai 2018 20:07:36 Europe/Bucharest

Dupa o iarna atipica, care si-a luat revansa in luna martie, in sfarsit, putem sa spunem ca a venit primavara! E timpul pentru curatenia generala: in casa, in curte si gradina. Afla in textul de mai jos cateva sfaturi si idei legate de curatarea pavajelor din curte si gradina.

Citește Mai Mult
Postat De: Ana Margineanu

Lumea Pavajelor in Gradina lui Emil

joi, 19 aprilie 2018 12:39:12 Europe/Bucharest

In curand vom deschide o frumoasa expozitie de pavaje si dale - Lumea pavajelor- intr-un loc inspirational, expozitia de plante „Gradina lui Emil’’, situata pe sos. Bucuresti-Ploiesti, km 19, in apropiere de Balotesti.

Citește Mai Mult

Cum alegi pavajul pentru curte sau gradina?

luni, 5 martie 2018 18:00:49 Europe/Bucharest

Daca te-ai hotarat sa-ti amenajezi curtea si gradina cu pavaje in primavara aceasta si te-ai apucat de cercetat piata, trebuie sa stii ca pavelele si dalele se aleg in functie de anumite criterii.

Citește Mai Mult

Lansam blogul Lumea Pavajelor

luni, 5 martie 2018 17:58:15 Europe/Bucharest

Proiectul Globall a luat fiinta din dorinta noastra de a reuni intr-un singur loc cei mai renumiti producatori de pavaje din Romania si de a oferi cea mai variata gama de produse - peste 1300 de modele - pavaje, dale, borduri, rigole si alte produse complementare, accesibile dintr-un singur click.

Citește Mai Mult
Setare Direcție Ascendentă