Borduri carosabile

Borduri carosabile

Subcategoria bordurilor carosabile se referă la toate acele borduri care pot fi utilizate cu succes în cadrul proiectelor care presupun prezența mai mult sau mai puțin constantă a mașinilor pe suprafața pavajelor.


Iată, pentru început, care sunt caracteristicile esențiale pe care trebuie să le aibă un element de bordură pentru a se califica în această subcategorie:  • gradul de rezistență al materialelor din care este executat trebuie să fie unul semnificativ pentru ca funcționalitatea pavajului să nu fie afectată pe termen lung. Îți oferim aici materiale excepționale ca durabilitate și consistență, cu ajutorul cărora pavajul va rămâne nemișcat, perfect funcțional și atrăgător estetic pentru o durată mare de timp.

  • forma acestor borduri a fost în multe situații optimizată pentru accesul auto. Astfel, în funcție de designul de ansamblu al parcării sau al spațiului de acces, bordura poate conduce roata, o poate opri sau îi poate înlesni trecerea. Iată cum forma Bordurii acces îți vorbește de la sine.

  • varierea volumului, atât în formă, cât și prin mărime dă posibilitatea realizării de borduri specifice, mai joase sau mai înalte, mai late sau mai înguste, în funcție de necesitățile fiecărui proiect în parte.

  • modularitatea elementelor de bordurăeste la fel de semnificativă pentru că ajută la elaborarea pavajului reducând efortul montării și crescând eficiența planului în timp.


Bordurile carosabile sunt însă reprezentate și de acele elemente care atrag cel mai puțin atenția, și anume de bordurile simple, liniare, care nu ies din înălțimea pavajului, ci-l prelungesc pe acesta oferind mai multă stabilitate. Pentru proiectele de dimensiuni foarte mari, acolo unde este necesară separarea unei zone de pavaj auto de altă zonă similară, folosită și ea pentru acces auto, aceste borduri simple sunt pur și simplu ideale.


Îți oferim, în cadrul ofertei noastre, și două modele de borduri mai puțin utilizate la noi, dar extrem de utile atunci când proiectul pavajului presupune parcări a căror delimitare nu trebuie să fie angulară. Bordurile noastre curbe, de interior și de exterior, sunt de folos în astfel de cazuri. Ele separă cu aceeași eficiență zonele de gazon sau zonele pietonale de cele auto, sugerând, optic și funcțional, care este zona de acces și în ce direcție se află ea.


Bordurile carosabile sunt utile și prin funcția lor de bază, și anume aceea prin care pavajul perimetrat cu ajutorul lor este mai stabil și mai rezistent în timp pentru că alunecările laterale nu mai sunt posibile odată ce o asemenea bordură a fost instalată. Contactează-ne pentru mai multe detalii, pentru sugestii referitoare la bordurile carosabile sau pentru idei despre cum le poți utiliza în curtea ta sau într-o parcare pe care trebuie să o amenajezi. Vei descoperi în oferta noastră modelele cu cel mai bun potențial, ale căror calități și durabilitate sunt recomandate și lăudate de partenerii noștri și, mai important încă, de clienții pe care i-am avut deja.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă