Borduri rezidențiale

Am selectat pentru subcategoria Bordurilor rezidențiale toate acele borduri pe care le considerăm relevante și utile în cadrul proiectelor tale personale. Este vorba de elemente de bordură care prezintă următoarele caracteristici principale: • Sunt realizate din materiale de calitate excepțională, care prezintă o durabilitate sporită, oricare ar fi planul arhitectural în care sunt integrate.

 • Au forme, texturi și culori ce se potrivesc într-un sens modular cu oferta noastră de pavele și dale. Această modularitate este optimizată de filtrele noastre, prin intermediul cărora poți să găsești exact corelația pe care ți-o dorești în curtea ta.

 • Prezintă funcționalități specifice, cum este cazul gamei de bordaje de aluminiu, unice în cadrul paletei de opțiuni pe care ți-o oferim, atât prin tipul materialului (un aliaj de calitate ireproșabilă), cât și prin aceea că sunt accesorizate cu lumină electrică, o lumină a cărei temperatură poate fi controlată în fiecare caz. Un alt exemplu bun este cel al Bordurilor acces, care conduc apa, eliminând-o de pe suprafața pavajului.

 • Au forme bine alese pentru a fi mai ușor de integrat în planul pavajului, dar și pentru a-i oferi bazei acestuia mai multă stabilitate în timp: cu bordurile rezidențiale din oferta noastră pavajul tău nu va aluneca lateral, oferind simultan confort și prețuri de întreținere scăzute.

 • Au forme specifice, care traduc sau îmbogățesc anumite stiluri prin adaosuri de bun gust, pline de intuiție. Ne referim, de exemplu, la palisadele Nordic maritime, care creează un efect vizibil și asertiv la marginea gazonului tău.


Spre deosebire de bordurile carosabile, pe care le completează prin funcțiile pe care le aduc în oferta noastră, bordurile rezidențiale sunt foarte diverse atunci când vine vorba de aspectul pe care îl au, de locurile unde pot fi instalate și de efectul pe care îl produc. Funcțiile lor sunt și ele multiple, dar toate își păstrează în fundal funcția de bază, care este aceea de delimitare a unui spațiu de un alt spațiu.


Cele două spații pe care le separă bordurile rezidențiale sunt deseori distincte în natură (unul e funcțional, sub forma unei alei sau a pavajului, în vreme ce altul este strict estetic, cum este un gazon, un rondou de flori, o fântână arteziană), dar se întâmplă ca ambele să dezvolte două sensuri funcționale similare. E vorba, în primul rând, de locuri de acces conexe care răspund însă în părți diferite. În acest context specific, dalele noastre rezidențiale își dovedesc o utilitate sporită pentru că au abilitatea să construiască perspectiva distinct, în funcție de plan și de necesități.


Suntem mândri de oferta noastră de borduri rezidențiale și de flexibilitatea implicită pe care ți-o oferim prin variația modelelor expuse. Ne găsești aici dacă nu te poți decide sau dacă vrei detalii mai multe cu privire la ce îți oferim. Nu uita, în același timp, că filtrele din stânga paginii îți sunt de folos ca să-ți reduci numărul de rezultate, orientându-te spre modelul pe care îl preferi.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă