Borduri

Borduri

Borduri


Bordurile sunt elemente esentiale in demarcarea si consolidarea zonelor pavate, avand rolul de a impiedica deplasarea in timp a pietrelor de pavaj. De obicei, se monteaza pe un pat de beton. Pot fi utilizate si pentru trasarea aleilor, a gradinilor sau a altor spatii din curte, avand si un rol decorativ. Bordurile sunt absolut necesare in amenajarea oricarui tip de proiect de exterior, fie rezidential sau industrial.
In general, bordurile sunt impartite in doua clase mari: stradale si rezidentiale. • Bordurile stradale sunt folosite la delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor. In general, bordurile de tip stradal au dimensiuni mai mari fata de cele rezidentiale si sunt de diferite tipuri: borduri drepte, curbe, de racord stanga, dreapta, de rampa, de acces. Predomina culoarea gri, dar pe site-ul nostru gasiti o oferta variata de culori: rosu, negru, mokka, granit, gri-albastrui, travertin, gresie, calcar, gri maritim s.a. In parcuri, bordurile pot fi folosite la delimitarea rondurilor de flori sau a zonelor cu iarba, la trasarea aleilor sau a zonelor cu acces auto.

 • Bordurile de tip rezidential au dimensiuni mai mici si pot fi gasite intr-o diversitate de culori si modele: borduri drepte, semirotunde, minipalisade, borduri pentru piscina. Palisadele reprezinta o alternativa a bordurilor pentru delimitarea straturilor de flori sau legume, pentru incadrarea pomilor sau consolidarea terenurilor in panta. In functie de forma si inaltime, unele borduri pot fi utilizate la constructia gardurilor sau ca si contratreapta la scari.


In magazinul nostru gasiti peste 50 de tipuri de borduri de tip industrial sau rezidential,de la cei mai renumiti producatori de pavaje si borduri din Romania: Semmelrock Stein+Design, Elis Pavaje, Symmetrica, Viastein, Star Stone, Hydro BG, Elpreco. • Bordurile stradale si rezidentiale Semmelrock Stein+Design pe care le gasiti pe site se remarca printr-o mare varietate de texturi si de utilizari: cu una sau ambele suprafete structurate, cu aspect erodat a lemnului, destinate aleilor si spatiilor verzi, pentru delimitarea rondurilor de flori, a potecilor, pentru intrari de acces. Acestea se regasesc sub urmatoarele denumiri: Nordic Maritime Delimitari, Bradstone Milldale Delimitari, Bradstone Blue Lias Delimitari, Bradstone Travero Delimitari, Bradstone Old Town, Minipalisadele Semmelrock, Arcade3, Delimitare gazon, bordurile Randfix şi Duofix, borduri stradale si pentru parc. Unele borduri, cum ar fi minipalisadele Semmelrock, pot fi montate cu alte sisteme de pavaje. Delimitarile de gazon Semmelrock au avantajul ca se poate trece cu maşina de tuns iarba peste ele. O solutie inovativa si durabila pentru delimitare marca Semmelrock il reprezinta bordajul de aluminiu cu leduri integrate. Poate fi montat in combinatie cu toate pavajele si dalele Semmelrock, iar sistemul de montare cu ancore la sol permite o instalare usoara. 

 • Elis Pavaje, un alt producator de top prezent in magazinul nostru ofera peste 20 de modele de borduri rezidentiale si stradale, potrivite oricarei necesitati in proiectele de amenajare exterioara: bordura B1, bordura B1, bordura B4, bordura B5, Bordura B6, bordura cilindrica, bordura racord dreapta, racord stanga s.a.

 • In oferta noastra de borduri gasiti si brandul Symmetrica cu peste 15 tipuri de borduri rezidentiale si stradale mari, mici si mijlocii, clasice, de racord, cu dimensiuni variate si de culoare gri. 

 • Producatorul Star Stone ofera o bordura pentru pavaj cu textura de travertin si modulare rectangulara si bordurile antiderapante pentru piscina - Roma si Arvore – cu un aspect deosebit si rol esential in definirea piscinei si evitarea accidentelor de alunecare. 

 • Si in oferta producatorului Viastein gasiti o paleta completa de borduri, cu forme, culori si dimensiuni variate: bordura Palisad Bloc, modelul Border, bordura Palisad, bordura Alee, bordura Trotuar si bordura Acces. 

 • Gama de borduri marca Hydro BG cuprinde borduri stradale deosebit de rezistente la uzura, eroziune si solicitari mecanice, borduri combinate, borduri tesite, borduri-palisade drepte si rotunde. 

 • Si producatorul Elpreco este prezent in magazinul nostru cu o serie de borduri versatile, utile pentru proiecte de infrastructura sau rezidentiale.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă