Capace Interval Star Stone

Capace Interval Star Stone

Capacele interval sunt soluția producătorilor cu care colaborăm la o problemă des întâlnită în cadrul proiectelor arhitecturale ce implică ziduri de dimensiuni medii sau mari: rezistența în timp la condițiile climatice a acestor ziduri este pusă sub semnul întrebării dacă ele nu sunt protejate printr-o închidere adecvată.


Împreună cu Capacele stâlp, Capacele interval se asigură că zidul este ținut uscat și că apa pluvială, în special, este degajată corespunzător la scurtă vreme după contactul cu piatra. Realizate din materiale excelente, Capacele interval sunt mai late decât gardurile pe care le protejează – un detaliu extrem de relevant în tipul iernii, când zăpezii nu i se permite să rămână prea mult timp pe suprafețele zidului, fie ele superioare sau laterale.


Cumpără cu încredere Capacele interval pentru toate soluțiile de gard pe care trebuie să le realizezi și, în felul acesta, vei crește durata de viață a construcțiilor tale menținând în același timp un aspect estetic echilibrat și contemporan.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă