Intrebari despre livrare

  • Costul expedierii pavajelor si a altor produse de amenajare exterioara

Pretul transportului pavajelor si a celorlaltor produse de amenajare exterioara variaza in functie de greutatea marfii comandate, de tipul de camion (cu macara sau fara) si de distanta de la fabrica producatoare pana la destinatie. In general, pentru distantele de peste 100 de km se poate lua in calcul un pret de 6 lei/km.

  • Livrarea pavajelor si a celorlalte materiale

Noi ne ocupam de gasirea celor mai potrivite mijloace de transport, in functie de conditiile din comanda: cantitatea de marfa comandata, fabrica cea mai apropiata din zona ta, tipul de camion (cu macara sau fara), conditii de acces auto. In functie de furnizorul ales, poti beneficia de transportul gratuit in raza de 150 km de la fabrica (Elis Pavaje) sau chiar oriunde in tara, indiferent de distanta, in anumite perioade de campanii promotionale.

Dar poti sa-ti ridici si personal produsele de la fabrica producatoare, daca dispui de mijloace de transport. Acestea trebuie sa aiba obloane laterale pentru a putea fi incarcate cu stivuitorul. Mai multe detalii despre livrare le poti discuta cu consultantii nostri de vanzari atunci cand faci o comanda pe site-ul nostru sau doar vrei sa afli ce oferta putem sa-ti oferim pentru un produs.

  • Termenul de livrare a dalelor si a altor produse similare

La produsele aflate pe stoc la furnizor, livrarea se face in termen de 1-3 zile lucratoare, in functie de distanta de la fabrica si de cantitatea solicitata.

La produsele care nu se afla pe stoc – termenul de livrare se stabileste in raport cu data productiei pavelelor, anuntata de producator. In general, o comanda poate sa dureze 2 saptamani pentru produsele autohtone si 3 saptamani pentru produsele de import. In extrasezon, termenul se poate prelungi. 

Livrarea se efectueaza in zilele lucratoare, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

  • Termen de livrare preferat

In cazul pavajelor si a celorlalte produse pentru amenajare poti stabili un termen de livrare in functie de stocul furnizorului, de termenul de fabricare a produselor la comanda si de firma de transport. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0745.434.433.

  • Returul paletilor

Cu parere de rau, nu putem asigura gratuit returul paletilor la fabrica producatorului, intrucat, in general, pentru a-si eficientiza costurile, firmele de transport isi planifica cursele tur-retur (returul fiind facut, de obicei, cu un alt client). In orice caz, pentru o cursa retur se percepe o plata separata.

Iti reamintim ca paletii sunt un bun returnabil pentru care se percepe o garantie specifica fiecarui furnizor. Poti sa-i returnezi furnizorului in termen de 3 luni de la receptie, pentru a-ti recupera banii. Returul trebuie sa fie insotit de factura in original. La retur se vor primi  doar paletii care nu sunt deteriorati (integri din punct de vedere structural, fara elemente rupte sau lipsa).