Întrebări despre livrare

  • Costul expedierii pavajelor și a altor produse de amenajare exterioară

Prețul transportului pavajelor și a celorlalte produse de amenajare exterioară variază în funcție de greutatea mărfii comandate, de tipul de camion (cu macara sau fără) și de distanța de la fabrică producătoare până la destinație. În general, pentru distanțele de peste 100 de km se poate lua în calcul un preț de 6 lei/km.

  • Livrarea pavajelor și a celorlalte materiale

Noi ne ocupăm de găsirea celor mai potrivite mijloace de transport, în funcție de condițiile din comandă: cantitatea de marfă comandată, fabrica cea mai apropiată din zona ta, tipul de camion (cu macara sau fără), condiții de acces auto. În funcție de furnizorul ales, poți beneficia de transport gratuit la camion întreg de marfă (ex. Viastein), în anumite perioade de campanii promoționale.

Dar poți să-ți ridici și personal produsele de la fabrica producătoare, dacă dispui de mijloace de transport. Acestea trebuie să aibă obloane laterale pentru a putea fi încărcate cu stivuitorul. Mai multe detalii despre livrare le poți discuta cu consultanții noștri de vânzări atunci când faci o comandă pe site-ul nostru sau doar vrei să afli ce ofertă putem să-ți oferim pentru un produs.

  • Termenul de livrare a dalelor și a altor produse similare

La produsele aflate pe stoc la furnizor, livrarea se face în termen de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de distanța de la fabrică și de cantitatea solicitată.

La produsele care nu se află pe stoc – termenul de livrare se stabilește în raport cu data producției pavelelor, anunțată de producător. În general, o comandă poate să dureze 2 săptămâni pentru produsele autohtone și 3 săptămâni pentru produsele de import. În extrasezon, termenul se poate prelungi. 

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale.

  • Termen de livrare preferat

În cazul pavajelor și a celorlalte produse pentru amenajare poți stabili un termen de livrare în funcție de stocul furnizorului, de termenul de fabricare a produselor la comandă și de firma de transport. Contactează-ne pentru mai multe detalii la numărul de telefon 0313 330 383. 

  • Returul paleților

Cu părere de rău, nu putem asigura gratuit returul paleților la fabrica producătorului, întrucât, în general, pentru a-și eficientiza costurile, firmele de transport își planifică cursele tur-retur (returul fiind făcut, de obicei, cu un alt client). În orice caz, pentru o cursă retur se percepe o plată separată.

Își reamintim că paleții sunt un bun returnabil pentru care se percepe o garanție specifică fiecărui furnizor. Poți să-i returnezi furnizorului în termen de 3 luni de la recepție, pentru a-ți recupera banii. Returul trebuie să fie însoțit de factura în original. La retur se vor primi  doar paleții care nu sunt deteriorați (integri din punct de vedere structural, fără elemente rupte sau lipsă).