Dale Import

Dale Import

În cadrul ofertei noastre, ne-am păstrat de la început intenția de a separa într-un mod adecvat între acele modele care au fost concepute direct pentru piața din zona noastră și, pe de altă parte, o ofertă distinctă la care avem acces. În practică, acest lucru înseamnă distincția dintre produsele autohtone și cele de import. De aceea, subcategoria de față organizează într-un mod coerent și ușor de urmărit dalele de import și, implicit, caracteristicile lor principale.


Ce diferențiază aceste produse de alte produse din oferta noastră?


În primul rând tipologia acestora, dar pot fi și diferențe de stil pe care să le considerăm semnificative. O privire rapidă peste modelele din această subcategorie o să-ți demonstreze cât de distincte sunt între ele și cum reușesc din această cauză să răspundă unei sfere foarte largi de potențiali cumpărători. Mai simplu spus: aceasta este probabil cea mai versatilă subcategorie pe care ți-o oferim, iar variația modelelor nu face decât să confirme o asemenea perspectivă.


Iată mai jos calitățile deosebite ale dalelor de import, împreună cu câteva exemple pe care le considerăm ilustrative:  • O serie mare de produse este concepută la intersecția dintre spiritul mediteraneean și sensul autentic și robust al unor dale nefinisate. Bradstone Old Town este un exemplu excelent.

  • Unele dale imită, reproduc sau sugerează texturi specifice altor materiale. Efectul este impresionant și foarte versatil. Modelul Bradstone Traverse vorbește de la sine în această direcție.

  • Alte dale sunt concepute pentru scopuri specifice, cum ar fi gama Tactil cu nervuri.


Ce presupune această ofertă?


Oferta noastră în ceea ce privește dalele de import are două calități deosebite: pe de o parte propune modele noi, la modă, cu forme, texturi și utilități deosebite și, pe de altă parte, este în mod constant deschisă variantelor novatoare pe care ni le pun în față producătorii cu care lucrăm. Astfel, filtrele din partea stângă a imaginii, pe care le aducem la zi regulat, cu fiecare adaos nou de materiale, modele sau culori, sunt de un ajutor real atunci când încerci să te decizi.


Îți recomandăm dalele de import pentru orice tip de proiect arhitectural orientat înspre o perspectivă contemporană și, prin aceasta, în special pentru acele proiecte care au un sens stilistic bine definit încă de la bun început. În fapt, inserția acestor dale în cadrul proiectului tău va fi sinonimă cu cel puțin trei elemente esențiale astăzi pentru orice arhitectură care implică o estetică bine echilibrată:  • un aer contemporan, relaxat și impresionant în același timp, atât prin formele bine alese ale dalelor, cât și prin materialele din care au fost produse;

  • foarte multă funcționalitate, oricare ar fi proiectul tău;

  • un stil nou, deosebit și foarte atrăgător, care își va păstra în anii următori prospețimea și vigoarea, chiar și în cazul în care contextul proiectului tău arhitectural se va modifica parțial.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă