Dale Medii

Am grupat în categoria Dalelor medii acele produse care întrunesc următoarele trei condiții:


-          corespund produselor din categoria Pavajelor medii, dar sunt oferite în dimensiuni mai generoase, chiar dacă gama cromatică diferă de la un caz la altul;


-          oferă modele elegante și pline de bun gust, potrivite pentru proiecte arhitecturale rezidențiale;


-          oferă soluții pentru cazurile, destul de des întâlnite, când căutăm dale accent pentru curtea noastră sau pentru diverse spații de pe suprafața grădinii.


Dalele medii sunt realizate la cele mai înalte standarde contemporane atât în ceea ce privește calitatea acestora, cât și în privința designului implicat. De aceea, cele mai multe modele pe care le poți descoperi sub acest nume sunt extrem de atrăgătoare și pot fi folosite cu lejeritate în zonele centrale ale curții tale, unde spațiul liber și expus te obligă să alegi un model identitar, apt să dialogheze cu arhitectura de ansamblu a casei tale, dar și cu accesoriile pe care le expui pe suprafața sa.


Variația funcțională a acestei categorii este impresionantă: practic, ai acces la orice tip de dală, de la dalele de acoperire, cu geometriile lor clare, la dalele individuale, care arată atât de bine în contextul mai pronunțat cromatic al unui gazon de dimensiuni joase, la dalele angulare, care traduc interesul pentru zonele montane manifestat de stilul multor vile de la noi, la dalele tactile, la cele minimaliste și așa mai departe. Funcția este însă, de cele mai multe ori, corelată cu un anume atribut stilistic, tocmai pentru a adăuga un spor de identitate modelului respectiv.


În cadrul ofertei noastre mai ample, categoria Dalelor medii face o notă distinctivă și prin modul cum tratează, după cum afirmam mai sus, spațiile accent. Din acest punct de vedere, recomandăm cu căldură utilizarea punctuală a acestor modele, fie dublând cromatic forme similare, fie completând, funcțional și structural, alte modele, înrudite. În ambele cazuri, rezultatul va fi atrăgător pentru ochi și va aduce dinamism curții tale.


Dalele de acoperire din cadrul acestei categorii se potrivesc foarte bine pentru proiecte mai ample, comunitare, cum sunt acelea interesate de amenajarea unor spații mai largi de lângă blocuri de locuințe. Datorită rezistenței lor la uzură și raportului excelent calitate / preț pe care îl oferă, aceste modele se adaptează cu ușurință proiectelor de grup și rămân în același timp modulare, chiar și după ani de zile, integrând cu ușurință în apropierea lor modele viitoare cu aparență similară.


Alternanța cromatică a acestor dale le recomandă pentru următoarele tipuri de proiecte:  1. ritmarea unui spațiu de mari dimensiuni prin alternarea culorilor din cadrul unui model anume;

  2. îmbogățirea unui spațiu aparent tern printr-un model amplu, vizibil de la distanță;

  3. crearea unor spații de interes, focusate, în apropierea intrărilor în instituții sau în piațete unde se dorește delimitarea specifică a zonelor asociate teraselor și cafenelelor locale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă