Dale Premium

Dale Premium

Spre deosebire de Pavajele Premium, care se remarcă prin caracteristici deosebite în baza unor pavele de dimensiuni medii sau mici, categoria Dalelor Premium îți oferă produse de o calitate excepțională centrate în jurul dalelor de dimensiuni generoase. În general, este vorba de dale cu o mărime mai mare de 30 de cm și, prin aceasta, potrivite pentru anumite contexte anume atât din spațiile tale personale, din curte, grădină și terasă, cât și în contexte corelate cu zonele de acces, cu aleile rezidențiale, cu intrările în spațiile comerciale, cu zonele business sau cu orice alt spațiu urban care iese în evidență printr-un stil contemporan curat și, totodată, minimalist.


Nu există o împărțire subiacentă acestei categorii pentru că modelele pe care ți le oferim sunt suficient de diverse încât să comporte cu dificultate categorisiri comune. Din acest motiv, este mult mai rapid și mai eficient să te folosești de filtrele din partea stângă a paginii ca să-ți alegi modelele potrivite pentru arhitectura ta. Am conceput aceste filtre în baza ideii că specificitatea este cea mai importantă categorie a Dalelor Premium. Folosindu-le, îți vei putea alege exact modelul, producătorul sau nuanța potrivită.


Dalele Premium sunt dale impozante, care oferă de la bun început un sens stilistic evident și care permit accesorii suplimentare odată ce au fost instalate. În cadrul spațiilor pe care ți le remarcam mai sus, acestea trebuie să aibă o poziționare centrală și să fie vizibile. De asemenea, este de preferat să acopere arii semnificative ca mărime pentru ca unitatea de bază a lor să fie pusă în evidență cu și mai mare abilitate.


Iată cele câteva situații de bază pe care le imaginăm cu ușurință pentru Dalele Premium:  1. Prima și cea mai relevantă este categoric acoperirea unor suprafețe mari, într-un mod omogen, a unei arii care se dorește modernă și funcțională totodată.

  2. Dalele Premium se pot folosi cu succes în crearea de alei de acces pietonale de dimensiuni mici sau medii prin transformarea acestor dale în pași individuali, după cum vezi aici.

  3. Sunt potrivite pentru terasele estivale, caz în care îți recomandăm un contrast puternic între dale și mediul înconjurător, așa cum vezi aici și aici.

  4. Se pot folosi cu ușurință în nuanțe în tandem, alternante, pentru o ritmare eficientă a spațiului pe care îl acoperă, după cum vezi aici.


Categoria Dalelor Premium însumează produse de la producători diverși. Ți-i remarcăm în acest context pe cei mai relevanți dintre ei, în acest moment, pentru colaborările noastre: Elis, Elpreco, Florea Pavaje, Semmelrock, Star Stone, Viastein. Ofertele acestora sunt suficient de vaste încât, combinate, să-ți ofere o gamă echilibrată de produse din cadrul căreia să-ți poți alege cu ușurință acel produs sau acea combinație de două sau mai multe produse care se potrivește pentru tine.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă