Dale Standard

Dale Standard

Subcategoria Dalelor standard circumscrie toate produsele noastre de calitate pe care ți le oferim la un preț competitiv. Conceptul din spatele acestor produse este, practic, acela de a oferi soluții tehnologice adecvate pentru fiecare proiect, fără a face rabat de la calitate și, în același timp, reducând prețurile cât mai mult posibil. Astfel, definim trei principii de bază după care îți poți alege produse din cadrul Dalelor standard.  1. Funcționalitatea dalelor este efectul unui design inteligent.


Acest principiu îți dă posibilitatea să aduci în spațiul curții tale o geometrie contemporană, orientată pe aplicabilitate și utilitate. Ea se traduce, de cele mai multe ori, prin forme simple, proporții bine alese și structuri modulare. Din această cauză, numărul sau cantitatea rebuturilor este redusă semnificativ, în vreme ce numărul modelelor posibile crește.  1. Raportul calitate / preț este îmbunătățit prin soluții adiacente.


Este vorba de dale care nu au nevoie de tehnologii specifice de montare sau întreținere, cu toate că unele dintre acestea oferă, la rândul lor, utilizări specifice. Două exemple relevante din această perspectivă sunt Ekopor și Dalele mari de acoperire.  1. Adaptabilitatea acestor modele la contextele adiacente lor a crescut.


Păstrând deschis și variat dialogul dintre potențialitatea dalelor și contextele arhitecturale în cadrul cărora sunt integrate, creștem implicit gradul de adaptare a acestor modele, care devin mai versatile și scalabile. Astfel, proiectele tale care prezintă deja elemente decise (fie în cadrul unui proiect nou, fie într-o amenajare) își găsesc în această gamă foarte multe răspunsuri.


Dalele standard sunt aplicabile atât în spațiul urban, cât și acasă. Din cauza flexibilității despre care ți-am vorbit mai sus, ele oferă șansa unei curți aranjate rapid, a unei alei simple sau a unei intrări bine echilibrate la un preț el însuși atrăgător și, în ultimă instanță, responsabil. În plus, ele își dovedesc modularitatea și atunci când sunt utilizate în tandem cu alte produse din oferta noastră, cum ar fi subcategoria Dalelor medii sau cea a Dalelor premium.


Filtrele din partea stângă sunt rapide și eficiente. Ele te ajută să-ți delimitezi mai bine plaja financiară și să identifici cu acuratețe sporită care anume sunt caracteristicile care te interesează în cel mai mare grad. Nu uita totuși că aceleași filtre sunt limitative în sensul că nu oferă toate informațiile despre produse și, de aceea, este mai sigur să vizitezi pagina fiecărui produs în parte și descrierea asociată lui. Combinația dintre restrângerea oferită de filtre și caracteristicile specifice pe care le descoperi pentru un anumit model va vorbi de la sine.


Alege Dale standard pentru orice proiect interesat de diversitate și nu uita că această subcategorie este prima spre care ne îndreptăm atunci când ni se cere consultanță cu privire la proiecte de dimensiuni mari sau foarte mari. Motivul este legat de ușurința cu care se folosesc aceste modele și, firește, de măsura scalabilității lor.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă