Decorațiuni luminoase

Decorațiuni luminoase

color_2


Am grupat în categoria Produselor decorative luminoase toate acele obiecte de decor care prezintă această funcție, mai puțin elemente care au ca scop primar iluminarea unei anumite suprafețe, cum sunt spoturile de diverse feluri, benzile LED și accesoriile lor. Pe acestea le găsești sub formă de categorie separată în cadrul produselor de iluminat.


Categoria acesta însă este mai degrabă interesată de impactul estetic pe care îl prezintă aceste obiecte atât prin forma și culorile lor, cât și prin faptul că pot fi îmbogățite cu o sursă de lumină proprie. Acest aspect ne demonstrează că produsele decorative luminoase pot fi folosite:  • pe lumină, ca atare, urmându-și funcția lor specifică. În acest caz, ele impresionează prin delicatețea formelor și prin nuanțele bine alese.

  • pe întuneric sau semiîntuneric, unde primesc o latură magică, creând un impact semnificativ în spațiul respectiv.


Funcțiile specifice ale acestor produse sunt două în paleta ofertei noastre: mese și vaze. Variația vine însă în pasul următor, acolo unde aceste funcții sunt corelate cu volume specifice (în principiu este vorba de varieri pornind de la forme impecabile, gen cub, sferă, trunchi de con etc.), cu nuanțe care se aprind atunci când corpurile sunt iluminate, toate acestea oferite în dimensiuni diferite. Combinând aceste aspecte, ai acces la o gamă de produse variată și adaptabilă cu ușurință spațiului tău privat.


Produsele decorative luminoase sunt potrivite pentru interioare rezidențiale în primul rând pentru că sensul lor este unul intim și primitor evocând o căldură care este ea însăși personală. Însă, dacă sunt folosite ca elemente contrastive în raport, de exemplu, cu un ansamblu minimalist sau în cadrul unei arhitecturi verzi, ele vor aduce căldură și identitate și într-o clădire de birouri sau business. Pentru acasă însă, le recomandăm în următoarele zone:


-          pe terase, în perioada verii – nimic nu este mai atrăgător ca o sursă de lumină discretă în timpul unei nopți de vară; în acest caz, o vază luminată poate crea o atmosferă anume cu foarte puțin efort din partea ta.


-          în grădină, în foișor, în alte spații de relaxare din curte – aici se potrivesc în principal mesele luminate care pot fi dublate de taburete și alte accesorii de același fel.


-          în camera de zi – funcția lor aici este dublă și ușor maleabilă de la zi la noapte; te poți bucura atât de obiect ca atare și de prezența și rolul său pe timpul zilei, cât și de lumina pe care o produce seara.


-          în dormitor -  în special vazele în culori calde, care adaugă un plus de intimitate locului respectiv.


Produsele decorative luminoase din oferta noastră funcționează cu tehnologie LED (care controlează excelent temperatura și culoarea luminii oferite și care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic), pe bază de acumulatori, cu încărcare la priză, atunci când este nevoie. Ne găsești la rubrica contact pentru mai multe informații referitoare la aceste produse sau la alte produse similare pe care le poți obține prin intermediul firmei noastre.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă