Element Stâlp

Iată mai jos selecția noastră de Elemente de stâlp, orientată atât pe latura aspectului estetic cu tot ceea ce implică ea (textură, culori, porozitate, stil arhitectural specific, grad de finisare etc.), cât și pe fiabilitate și rezistență. Cu aceste elemente, poți construi rapid un zid de calitate, durabil, așa cum ți-l dorești. Le poți folosi în tandem cu alte elemente de construcție sau exclusiv ca bază structurală pentru stâlpii de susținere ai zidului tău.


Dimensiunile rezonabile și bine echilibrate ale Elementelor de stâlp ușurează procesul construirii, ducând la forme echilibrate, funcționale și intuitive în același timp. Raporturile dintre dimensiuni urmează proporțiile clasice, dar sunt concepute și ca un răspuns la dimensiunile standard ale zidurilor de astăzi.


Avantajul major al acestor elemente este că aspectul de ansamblu al curții tale poate fi menținut prin utilizarea acelorași elemente stilistice de la o zonă a curții la alta, fapt în perfectă concordanță cu diversitatea de modele din această categorie pe care ți le oferim.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă