Fire Pit

Fire Pit

fire-pit


Evoluția tehnologiilor contemporane și a industriilor asociate lor a dus la apariția unei game de produse foarte atrăgătoare pentru curțile contemporane și pentru spațiile rezidențiale din mediile urban și rural deopotrivă. Îți prezentăm aici oferta noastră de fire pits – vetre realizate din materiale diverse și având foarte multe aplicații.


Iată, pentru început, caracteristicile lor generale:


-          De obicei, fire pit-urile vin în dimensiuni mici sau medii. Motivul este legat de mobilitatea acestora: poți plasa un fire pit oriunde în curte, atâta vreme cât îi oferi o zonă de siguranță împrejur. Sunt foarte ușor de instalat(practic nu necesită instalare), și mult mai ușor de folosit decât o vatră tradițională. Mai mult decât atât, din cauza dimensiunilor reduse, sunt ușor de întreținut.


-          Materialele din care sunt realizate sunt în principiu metalele, care oferă un echilibru util între portabilitate, întreținere și design. Întreținerea acestor obiecte de metal presupune un efort minim, iar rezistența lor în timp este remarcabilă.


-          Designul cu care o să te întâlnești cel mai des este unul rustic, aparent nefinisat, potrivit pentru foc și pentru atmosfera specifică pe care o creează acesta. Totuși, îți oferim și produse cu un aspect mai pronunțat contemporan, unde nefinisarea se transformă în linii suple, echilibrate, și în contururi a căror simplitate vorbește de la sine.


-          Utilitateafire pit-urilor este specifică și se orientează către crearea de atmosferă într-un spațiu rezidențial sau privat. De cele mai multe ori, acestea se așază direct pe pavaj / pe dale, unde înlocuiesc cu ușurință o vatră de piatră sau un ansamblu floral. Există și modele care pot fi așezate pe postamente mai înalte, cu uzuri încă și mai specifice.


Îți sugerăm să folosești un fire pit în curte în special pentru petreceri sau întâlniricuprietenii. Se potrivesc foarte bine în serile de vară, dar arată cel puțin la fel de spectaculos iarna, când căldura focului și lumina inegală a acestuia vor aduce căldură, intimitate și variație în spațiul tău. Același efect poate fi obținut și atunci când dorești pur și simplu să te relaxezi cu familia în grădină sau în curte. Tipurile de combustibil pe care le poți folosi variază și ele, însă îți recomandăm lemn natural pentru un efect cât mai viu.


În cadrul acestei subcategorii, am inclus și câteva produse conexe, care au un uz specific și care se înrudesc totodată cu fire pit-urile prin faptul că utilizează foc deschis sau că sunt corelate cu o asemenea utilizare. Iată la ce ne referim:  1. Fire basket – sunt fire pit-uri specifice prin forma aproape tribală pe care o afișează. Utilizarea și întreținerea acestora sunt similare celor deja descrise.

  2. Grătar pentru fire pit – este un produs opțional, care modifică sensul inițial al unui fire pit, transformându-l într-un grill rustic. Asigură-te că cele două modele pe care le alegi se potrivesc.

  3. Mini grill– sunt produse care se așază direct pe masă, unde oferă posibilitatea realizării unor grill-uri rapide. Sunt cochete și aduc pe suprafața mesei culoare și căldură.

  4. Suport de lumânări – foarte potrivite pentru diverse sensuri ambientale, pe terasă, dar și în spațiile largi din interior.

  5. Suport pentru lemne – sunt ușor de adaptat lângă un fire pit de grădină, lângă o vatră de piatră sau în interior, în proximitatea unui cămin.


Soluțiile de integrare a focului în spațiul personal pe care ți le oferim sunt diverse, contemporane și atrăgătoare. Foarte puțin din magia acestor produse trece în cuvinte: este de preferat să asiști la așa ceva ca să înțelegi atmosfera deosebită pe care o creează. De aceea, dacă ai întrebări în legătură cu aceste produse, scrie-ne cu încredere aici.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă