Gemina

Gemina este o gamă suplă, a cărei simplitate impresionează printr-un raport specific între forma esențializată a pavelei și nuanțele reduse ca intensitate dintre care poți alege. Este potrivită pentru:  • Curțile de dimensiuni mici și medii, aleile înguste, spațiile de trecere, încheierea unui pavaj de dimensiuni mai mari, aleile laterale din grădină sau aleile care fac trecerea de la terasă la gazon.

  • Curțile din față în zona urbană, în special dacă acestea sunt dublate de rondouri și straturi de flori de sezon. În aceste spații, recomandăm în primul rând alternarea culorilor pentru un efect contrastiv plăcut.

  • Terasele de acoperiș, tot din zona urbană, unde te poți juca cu ușurință și crea modele din aceste pavele foarte versatile.


Gama Gemina impresionează prin texturarea fină a culorilor sale, care creează un impact vizual deosebit atunci când este plasată într-o zonă vizibilă, însorită sau nu. Însoțește-o cu multe flori de sezon sau, dimpotrivă, cu vegetație cu un foliaj verde bogat și efectul va fi clar și de durată.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Nu există produse conform criteriilor selectate.