Holland

Holland este una dintre gamele din oferta noastră care mizează simultan pe simplitatea formală a pavelelor și pe modelele pe care această simplitate le face posibile. Este o gamă axată pe funcționalitate, diversitate și modularitate și, din această cauză, oferă un raport excelent calitate / preț, oricare ar fi contextul în care o comanzi.


Forma simplă și raporturile clasice ale acestor pavele îți dau posibilitatea de a crea modele tradiționale, care sunt întotdeauna atrăgătoare, dincolo de moda de la un anumit moment dat. Mai mult încă, aceeași simplitate formală face ca gama Holland să fie potrivită pentru proiectele ample, unde impresionează prin versatilitatea cu care evită monotonia. Iată la ce ne referim: 1. Utilizează Holland în cadrul proiectelor urbane (alei, parcuri, spații de relaxare din zonele rezidențiale) și vei constata cât de ușor primește această gamă pe suprafața ei orice mobilier urban.

 2. Aplică Holland în curțile rezidențiale sau pe aleile care fac legăturile dintre acestea. Soluția este nu numai ieftină, ci funcțională și atrăgătoare totodată.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Holland 20x10x4 cm
  35,49 RON
  Detalii
 • Holland 20x10x6 cm
  40,99 RON
  Detalii
 • Holland 20x10x8 cm
  48,49 RON
  Detalii
 • Holland 25x20x5 cm
  40,99 RON
  Detalii
 • Holland 30x20x6 cm
  40,99 RON
  Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă