Iluminat

Iluminat

Iluminat pavaje


Va punem la dispozitie o gama variata de sisteme de iluminat de la Semmelrock Stein+Design si Elis Pavaje, anume: Lampi solare, Lampi Led, Neon Led, Lampa solara de semnalizare. Sistemele de iluminat pe care le gasiti in magazinul nostru vin intr-o gama variata de dimensiuni si culori. Create special pentru iluminatul exterior, acestea ofera o lumina difuza, creand o atmosfera ambientala de efect. Spoturile cu LED asigura un mediu atractiv si pot fi utilizate pentru cai de acces auto si pietonale, precum si pentru terase. Spoturile LED combina durabilitatea, functionalitatea si estetica pentru o ambianta de exceptie. Tehnologia LED face ca acestea sa asigure un consum redus de energie. Spoturile incastrate in pavele sunt realizate din otel inoxidabil, aluminiu si sticla securizata astfel incat acestea rezista traficului si conditiilor meteo.
Folosirea energiei solare reprezinta o solutie optima pentru iluminarea aleilor sau teraselor. Lampile solare sunt produse de calitate superioara, rezistente la conditii extreme de mediu. Fie ca sunt amplasate in gradina, pe aleile din jurul casei sau in zona cailor de acces, spoturile solare ofera o atmosfera primitoare si linistita. Cu ajutorul celulelor solare integrate, spoturile absorb energia soarelui in timpul zilei si sunt alegerea ideala pentru un design ecologic. Fara costuri de cablare, electricitate sau intretinere, pot fi instalate chiar si in zonele deja pavate.
Benzile inovatoare cu neon LED reprezinta o solutie ideala pentru gradina, alei in jurul locuintei sau in zona de acces auto. Acestea se monteaza usor in rosturile pavajului. Ele pot fi folosite si pentru delimitarea laterala. In functie de nevoi, pot fi iluminate suprafete continue pe o lungime de pana la 100 m.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă