Jaluzele Piramida

Jaluzele Piramida

gard-piramida


Jaluzelele Piramida reprezintă o inovație în materie de soluții pentru garduri. Unicitatea și originalitatea acestora rezidă în faptul că prinderea lamelelor poate fi realizată cu ajutorul Profilului Vertical "U" Perforat cu Clipse, eliminându-se astfel necesitatea prinderii cu popnituri sau șuruburi. Spre deosebire de alte tipuri de panouri jaluzea, unde era necesară marcarea profilului vertical, pentru panoul Piramida nu mai este cazul, căci profilul Vertical "U" se produce direct cu numărul necesar de suporturi de prindere pentru fixarea lamelelor. Datorită manierei inovatoare de fixare a lamelelor în panou, acest tip de gard poate fi montat cu ușurință chiar de către dumneavoastră, fără să mai fie nevoie să apelați la echipe specializate pentru montaj.


În procesul de producție se folosește tehnologie ultramodernă pentru a atinge cel mai înalt nivel de calitate al producerii profilelor jaluzelelor. Jaluzele Piramida se produc din tablă de oțel de calitate premium, ceea ce oferă gardului pe lângă aspectul deosibit și o rezistență sporită împotriva intemperiilor, razelor ultraviolete și a deteriorării mecanice.


Dacă vă doriți un gard care să arate la fel de bine atât în exterior, cât și în interior, atunci Jaluzele Piramida sunt soluția ideală pentru dumneavoastră. Datorită designului lamelei, gardul va arăta identic pe ambele fețe. Forma lamelei gardului permite circulația liberă a aerului și pătrunderea razelor solare, asigurând în același timp protecție față de privirile curioase din exterior.


Jaluzelele Piramida reprezintă o soluție și pentru iubitorii de natură, căci acestea sunt prietenoase cu mediul. Datorită manierei în care sunt așezate lamelele în panou, nu se va crea efectul de seră, așa cum se poate întâmpla în cazul panourilor metalice obișnuite.


desen-tehnic-piramida Gardurile din jaluzele Piramida se pot produce și pe alte dimensiuni decât cele menționate mai jos. În cazul în care proiectul dumneavoastră necesită panouri pe dimensiuni speciale, nu ezitați să ne contactați.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă