Jaluzele Sigma

Jaluzele Sigma

desen-sigma


Jaluzelele Sigma  sunt soluția optimă pentru încadrarea perfectă a gardului în orice peisaj. Varietatea de culori și finisaje în care se pot produce aceste panouri satisfac chiar și cel mai exigent gust.


In procesul de producție se folosește tehnologie ultramodernă pentru a atinge cel mai înalt nivel de calitate al producerii profilelor jaluzelelor. Jaluzele Sigma se produc din tablă de oțel de calitate premium, cu proprietăți anticorozive. Zincarea se face la cald, iar sistemul multistrat oferă o protecție sporită împotriva intemperiilor, razelor ultraviolete și a deteriorării mecanice. Faptul că panoul este protejat pe ambele părţi prin sistemul multistrat împiedică apariția fisurilor în urma solicitărilor mecanice. 


Alegerea Jaluzelelor Sigma prezintă ca avantaj pe termen lung faptul că nu necesită executarea unor proceduri de întreținere sofisticate. Pentru a arăta în permanență bine este suficientă simpla curățare a gardului prin spălarea cu jet de apă. Tot prin prisma investiției pe termen lung, este important de menționat că jaluzelele Sigma nu necesită tratamente anuale împotriva insectelor, mucegaiului sau o protecție suplimentară împotriva razelor solare și a umidității.


Datorită proiectării și amplasării profilelor, jaluzelele Sigma permit circulația liberă a aerului și pătrunderea razelor solare astfel evitând efectul de seră. 


desen-sigmaGardurile din jaluzele Sigma se pot produce și pe alte dimensiuni decât cele menționate mai jos. În cazul în care proiectul dumneavoastră necesită panouri pe dimensiuni speciale, nu ezitați să ne contactați.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă