Jardiniere

Jardiniere

Jardiniere


Jardinierele reprezinta o solutie estetica si practica pentru amenajarea spatiului exterior al gradinilor, curtilor, aleilor, teraselor, gardurilor, parcurilor, cat si pentru decorarea si stabillizarea taluzurilor si pantelor. Avand forme creative si design modern, jardinierele decorative din beton sunt usor de montat si se preteaza la plantarea florilor, a plantelor aromatice si a arbustilor decorativi.
Utilitate: infrumuseteaza spatiile exterioare, sunt rezistente la inghet-dezghet, se monteaza usor si in diverse modalitati (sub forma de zid, tip casacada sau in trepte, sub forma de con, piramida, cilindru, semicerc), asigura o buna scurgere a apei, prin suprapunere consolideaza pantele si taluzurile, pot fi complementare cu alte produse (piatra decorativa pentru gard, pavaje, borduri), creand un ambient exterior armonios.
Elemente decorative de tip jardiniera pot fi realizate si din diverse tipuri de pavele, cum este modelul Ronda de la Elis Pavaje, construit din piese de pavaj antichizate Conic Antico.
Jardinierele din beton din portofoliul nostru sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori, apartinand celor mai mari branduri de pavaje din Romania. Alegeti dintre jardinierele J1, J2, Combi, Quadra, Ronda - marca Elis Pavaje, jardinierele marca Semmelrock, jardinierele marca Viastein, jardiniera Drop Flor marca Elpreco.
Culorile disponibile: alb-crem, antracit, travertin, ciment, maro, teracota, rosu.

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă