Jerusalem Stone

Jerusalem Stone

Una dintre cele mai elegante dale din oferta noastră din ultimii ani, Jerusalem stone își etalează cu o lejeritate deosebită forma, de altfel simplă. O singură dală de bază – un hexagon cu latura de 18,5 cm – este capabilă să construiască în spații interioare, dar și pe suprafața mai aerisită a teraselor exterioare, o prezență deosebită, care induce simultan un sens de vivacitate și o perspectivă istorică.


Patru texturări distincte camuflate sub numele a patru culori (beige, noche, smoke, white) îți dau patru înțelegeri ușor diferite ale acestui model. Ține de gusturile tale să alegi varianta potrivită, însă îți garantăm că, oricare ar fi ea, spațiul tău va câștiga simultan distincție și solemnitate.


Jerusalem stone este potrivită pentru sălile mari unde, în ciuda designului repetitiv, nu obosește și nu plictisește ochiul; dimpotrivă, creează mai mult spațiu și permite desfășurarea de elemente distincte dintr-o parte într-alta a sălii respective sau chiar de la un nivel la altul al acesteia.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă