Maya

Maya

Gama de pavaje premium Maya de la Florea Pavaje vine cu variație atât la nivelul cantului (cuprinde atât produse cu cant, cât și fără cant), cât și la nivelul utilizării preconizate (dale pentru interior și pentru exterior, pavaje pentru circulația pietonală, pentru incinte cu circulație publică și pentru circulația vehiculelor). Dimensiunile și grosimile disponibile sunt de asemenea diverse, gama de culori este autentică, cu combinații armonioase de nuanțe, iar suprafețele au aspecte adesea antichizate, de bun gust.


Rezistența mare la uzură este dată de stratul de finisare din beton de protecție, care are și avantajul de a fi un bun antiderapant.


Pavajele Maya se pretează la diverse modele de montaj pentru crearea unor spații de un farmec aparte și o geometrie ingenioasă, care se pot obține fie din pachete de produse identice, fie din combi-uri de pavaje de forme și dimensiuni diferite, asamblabile în pattern-uri spectaculoase.


Recomandăm pavajele Maya pentru locațiile moderne care au nevoie de o inserție elegantă și în același timp practică și rezistentă.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă