Naturo

Naturo

Naturo este o gamă plină de prospețime, aptă să modifice peisajul intim al grădinii tale prin energia și ținuta ei. Gama mizează pe un dialog subtil, dar, în același timp, foarte expus, dintre texturarea pavelelor și contururile acestora, ce permit formarea unui cant deosebit, vălurit, aproape mediteraneean. Din cauza dimensiunilor reduse ale acestor pavele, Naturo se potrivește cu succes în proiecte de o diversitate impresionantă. Alege dintre variantele de mai jos:  1. Organizarea de alei rezidențiale de dimensiuni medii sau mari, fie ele înguste sau generoase.

  2. Construirea de terase contemporane din mediul urban, unde Naturo face translația dintre spațiul locuit modern și natura înconjurătoare. În același context, recomandăm gama și pentru lucrări de completare, datorită abilității acestui model de a se adapta la diverse game adiacente.

  3. Construirea de spații comerciale, unde aleile de interior trebuie sa păstreze și să sugereze spațialitatea, mai ales atunci când pe suprafața acestora sunt plantate elemente de vegetație permanentă sub forma copacilor de talie joasă sau a plantelor tropicale.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Naturo Combi 6 cm
    114,49 RON
    Detalii
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă